ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ-ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΑΣΥΡΜΑΤΑ-ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Στις παράξενες εποχές που ζούμε η ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησής σας παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η εγκατάσταση ενός σύγχρονου επώνυμου συστήματος συναγερμού μπορεί να σας δώσει τη λύση, αυξάνοντας τον βαθμό πρόληψης ενάντια σε περιπτώσεις διαρρήξεων .

Στην keepmeSafe έχουμε την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε μέσα από μία πληθώρα επιλογών ποιο σύστημα και σε ποια μορφή του είναι το ιδανικότερο για το χώρο σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα πλεονεκτήματα για ασύρματοι υβριδικοί συναγερμοί θεσσαλονίκη είναι:

 • Χαμηλός χρόνος αλλά και κόστος εγκατάστασης  (Δε χρειάζεται καλωδίωση & εξτρά μερεμέτια στο χώρο)
 • Η ασύρματη επικοινωνία γίνεται πλέον σε ασφαλείς συχνότητες με βάση πρωτόκολλα και πρέπουσες προδιαγραφές, στις οποίες έχουν πλέον εξαλειφθεί πλέον στις μέρες μας οι πιθανότητες παρεμβολών από άλλες ασύρματες συσκευές.
 • Δυνατότητα για εγκατάσταση μόνοι σας D.I.Y. (σε κάποιες περιπτώσεις συγκεκριμένων συστημάτων)
 • Ευκολία & ευελιξία σε μελλοντική επέκταση-αναβάθμιση
 • Δυνατότητα μεταφοράς του συναγερμού σε άλλο χώρο/σπίτι χωρίς ιδιαίτερο κόστος επανεγκατάστασης
 • Μπορούν να μεταφερθούν πολύ εύκολα σε άλλο σημείο του χώρου οι ανιχνευτές αν υπάρχει ανάγκη (λόγω αλλαγής διαμόρφωσης ή ανακαίνισης του χώρου)
 • στην περίπτωση ενσύρματου συστήματος ασφαλέιας που υπάρξει φθορά ή ζημία σε καλώδια ή ανιχνευτές,τότε  η επιδιόρθωση της βλάβης θα χρειαστεί χρόνο σκαψίματα και κόστος, ενώ οι στην περίπτωση ασύρματοου υβριδικοού συναγερμού θα γίνει πολύ εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος.
 • Δέχονται τηλεχειριστήρια (συνήθως ενσωματωμένος ο πομποδέκτης τους στον πίνακα) τα οποία είναι πολύ χρήσιμα:
 1. για ηλικιωμένους είτε για εύκολη όπλιση/ αφόπλιση του συστήματος είτε για το πλήκτρο SOS αν χρειαστούν βοήθεια.
 2. για μικρά παιδιά που δεν είναι εύκολο να αφοπλίσουν το σύστημα από το πληκτρολόγιο με κωδικό (η αφόπλιση στα πληκτρολόγια απαιτεί συνήθως κωδικό)
 3. μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας και ενώ είναι αφοπλισμένο το σύστημα, αν συμβεί κάτι, να πατήσουμε το ειδικό πλήκτρο SOS και το σύστημα να ενεργοποιήσει τις σειρήνες, να καλέσει τα τηλέφωνα  κλπ

ενδεικτικά παραδείγματα για ασύρματοι – υβριδικοί συναγερμοί Θεσσαλονίκη

AEOLUS SIGMA KIT HYBRID ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ 32 ζωνών,με πληκτρολόγιο αφής (καλέστε μας για τιμή)

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα μειονεκτήματα του ασύρματου συστήματος συναγερμού είναι:

 • Υψηλότερο κόστος περιφερειακών (σε σχέση με τον ενσύρματο)
 • Προγραμματισμένη αλλαγή στις μπαταρίες των όλων των αισθητήρων χωρίς ομως να χρειαζονται υψηλά κοστολόγια για την αντικατάστασή τους (ανά 2 με 3 χρόνια )

Όλοι οι τύποι συστημάτων συναγερμού λόγω αλματώδους εξέλιξης των τεχνολογιών τα τελευταία χρόνια είναι εξίσου αξιόπιστοι. Το κόστος είναι σχεδόν αντίστοιχο περίπου σε όλες  τις περιπτώσεις, μιας και το ασύρματο/υβριδικό σύστημα έχει ακριβότερα σαφώς εξαρτήματα αλλά δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο και κόστος στην εγκατάστασης του.

Από την άλλη, το ενσύρματο σύστημα έχει χαμηλό κόστος εξαρτημάτων αλλά χρειάζεται μεγάλο χρόνο εγκατάστασης, εξτρά κόστος υλικών καλωδίων και μεγαλύτερη αμοιβή τεχνικού, αν αυτά δεν υπάρχουν στο χώρο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Ασφαλείας


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα ασφαλείας / Περιφερειακά
Περιφερειακά συναγερμού

Παγίδες ( για πόρτες – παράθυρα)

(σε περίπτωση 2 ή παραπάνω εισόδων στο χώρο)

εξωτερικού χώρου

(μπάρες φωτοκύτταρων)

Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty