ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΙ-ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ / ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Στις παράξενες εποχές που ζούμε η ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησής σας παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η εγκατάσταση ενός σύγχρονου επώνυμου συστήματος συναγερμού μπορεί να σας δώσει τη λύση, αυξάνοντας τον βαθμό πρόληψης ενάντια σε περιπτώσεις διαρρήξεων .

Στην keepmeSafe έχουμε την τεχνογνωσία να σας προτείνουμε μέσα από μία πληθώρα επιλογών ποιο σύστημα και σε ποια μορφή του είναι το ιδανικότερο για το χώρο σας. Μία καλή λύση αποτελούν οι ενσύρματοι-υβριδικοί συναγερμοί

ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Τα πλεονεκτήματα της ειλογής ενσύρματοι-υβριδικοί συναγερμοί είναι:

 • Χαμηλότερο κόστος περιφερειακών
 • Μικρότερο μέγεθος ανιχνευτών (π.χ. οι μαγνητικές επαφές είναι ελαφρώς πιο διακριτικές)
 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης σε περίπτωση που υπάρχει προεγκατάσταση καλωδίωσης

Τα μειονεκτήματα της επιλογής ενσύρματοι-υβριδικοί συναγερμοί είναι:

 • Περισσότερος χρόνος εγκατάστασης
 • Απαιτείται καλωδίωση και συνεπώς μερεμέτια για την εγκατάσταση της (αυξάνεται το τελικό κόστος λόγω περισσοτέρων υλικών εγκατάστασης και εργατοωρών)

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συναγερμού είναι:

 • Με τον όρο υβριδικό σύστημα συναγερμού εννοούμε πως η κεντρική μονάδα του συναγερμού υποστηρίζει και ενσύρματες και ασύρματες ζώνες
 • Έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ασύρματου συναγερμού αλλά και σε συνδυασμό με αυτά που έχει ένα ενσύρματο.
 • Έχει πολύ μικρότερο κόστος από έναν ασύρματο συναγερμό στην περίπτωση που ο χώρος διαθέτει εγκατάσταση καλωδίωσης συναγερμού αφου χρησιμοποιούμε συνδυαστικά ενσύρματες όπου έχει ήδη καλώδιο ή ασύρματες όπου δεν υπάρχει.
 • Έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματων αισθητήριων σε σημεία που δεν έχουν προβλεφτεί όπως για παράδειγμα αισθητήριας ανίχνευσης πυρκαγιάς ή πρόσθετοι ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης όπου προκύψουν ή τηλεχειριστήρια και ασύρματα κουμπιά κλήσης σε βοήθεια αδέσμευτα και χωρίς μερεμέτια και ριζοσπαστικές παρεμβάσεις στο σύστημα και την καλωδίωση του.

Τα μειονεκτήματα του υβριδικού συναγερμού είναι:

 • Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης είναι τα ίδια με αυτά του συνδυασμού ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων.

Όλοι οι τύποι συστημάτων συναγερμού λόγω αλματώδους εξέλιξης των τεχνολογιών τα τελευταία χρόνια είναι εξίσου αξιόπιστοι. Το κόστος είναι σχεδόν αντίστοιχο περίπου σε όλες  τις περιπτώσεις, μιας και το ασύρματο/υβριδικό σύστημα έχει ακριβότερα σαφώς εξαρτήματα αλλά δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο και κόστος στην εγκατάστασης του.

Από την άλλη, το ενσύρματο σύστημα έχει χαμηλό κόστος εξαρτημάτων αλλά χρειάζεται μεγάλο χρόνο εγκατάστασης, εξτρά κόστος υλικών καλωδίων και μεγαλύτερη αμοιβή τεχνικού, αν αυτά δεν υπάρχουν στο χώρο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Ασφαλείας


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα ασφαλείας / Περιφερειακά
Περιφερειακά συναγερμού

Παγίδες ( για πόρτες – παράθυρα)

(σε περίπτωση 2 ή παραπάνω εισόδων στο χώρο)

εξωτερικού χώρου

(μπάρες φωτοκύτταρων)

Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty