θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec

Νέα έγχρωμη θυροτηλεόραση artec Bus (2 καλωδίων) με αμέτρητες δυνατότητες σταθερή λειτουργία και ακόμη πιο προσιτές τιμές !

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ARTECθυροτηλεόραση έγχρωμη Artec

Η μεγάλη γκάμα μόνιτορ της σειράς θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec, ενσωματώνει πληθώρα δυνατοτήτων που αναμφίβολα θα καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη. Η έγχρωμη θυροτηλεόραση DT43 διαθέτει οθόνη TFT 4.3’’ με ανάλυση 380x272p και τοποθετείται επίτοιχα, περίπου στο ύψος των ματιών. Διαθέτει 8 πλήκτρα αφής για την περιήγηση και την εισαγωγή στο ελληνικό μενού, πλήκτρα εντολών για το άνοιγμα/κλείσιμο της πόρτας και επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει την ένταση του ήχου, καθώς και τη μελωδία. Η λευκού χρώματος οθόνη, επιτρέπει την εκτροπή κλήσης σε ένα τηλέφωνο με τη χρήση των συσκευών PSTN/GSM, την ενδοεπικοινωνία μεταξύ των μόνιτορ και είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα DT   θυροτηλεόραση artec 2 καλωδίων. Η ίδια οθόνη διατίθεται και σε μαύρο χρώμα.

Με παρόμοια χαρακτηριστικά θα συναντήσουμε και το έγχρωμο TFT μόνιτορ 7’’ DT17 , το οποίο διαθέτει επίσης ελληνικό μενού, ανάλυση οθόνης 800x480p και ενσωματωμένο μικρόφωνο/μεγάφωνο στη πρόσοψη του. Το μόνιτορ έχει 6 πλήκτρα λειτουργιών για τη περιήγηση στις ρυθμίσεις του μενού, την έναρξη μίας κλήσης/απάντηση κλήσης, ένα πλήκτρο για το κυπρί και πλήκτρο ομιλίας το οποίο αν το πατήσουμε, βλέπουμε την κύρια είσοδο (αυτόκληση). Το μόνιτορ μπορεί να προβάλει έως 16 επιπλέον κάμερες και τοποθετείται επίτοιχα. Το μόνιτορ DT47MG (μαύρο ή λευκό) της νέας σειράς θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec έρχεται με οθόνη αφής 7’’, υψηλή ανάλυση οθόνης 800x480p και μπορεί να δεχτεί SD card έως 16GB για καταγραφή video. Το έγχρωμο μόνιτορ διαθέτει στη πρόσοψή του 4 πλήκτρα αφής, όπως πλήκτρο SOS για αποστολή μηνύματος έκτακτης ανάγκης, πλήκτρο για το ξεκλείδωμα της πόρτας, καθώς και πλήκτρο για ειδοποίησης για αναπάντητες κλήσεις. Επιπλέον, επιτρέπει την εκτροπή κλήσης μέχρι και σε 3 τηλεφωνικούς αριθμούς με την χρήση των συσκευών PSTN / GSM, υποστηρίζει Fish Eye λειτουργία 180° και τη δυνατότητα καταγραφής με ανίχνευση κίνησης σε συνδυασμό με τη μπουτονιέρα DT-607. Επίσης το μοντέλο DT47MG, επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων μεταξύ των μόνιτορ, τη δυνατότητα αποθήκευσης μηνυμάτων και τη δυνατότητα παρακολούθησης 4 καμερών 960Η με την συσκευή QSW.

Υπάρχει και νέα σειρά wifi ip monitor (DX-471) που μας προωθεί μέσω της σύνδεσης στο ίντερνετ τις κλήσεις εντελώς δωρεάν στο smartphone μας όπου κι αν βρισκόμαστε μέσω της εφαρμογής vdp connect.Το νέο ip/wifi μόνιτορ Θυροτηλεόρασης είναι 7 ιντσών & σας δίνει τη δυνατότητα να απαντήσετε στον επισκέπτη μέσω του Smart Phone ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι και  είναι συμβατή με ‘ολα τα υπάρχοντα συστήματα της γκάμας θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec. Συνδέεται μέσω  WiFi  του διαμερίσματος  σας και μεταφέρει την κλήση (Ομιλία, εικόνα, άνοιγμα πόρτας )στο κινητό του χρήστη μέσω Δωρεάν εφαρμογής για Android, ios Ο προγραμματισμός του πραγματοποιείται πολύ εύκολα με DIP switch.

Τέλος στη σειρά θα συναντήσουμε και τη συσκευή θυροτηλεφώνου ανοιχτής ακρόασης DJ7A, με ένα μηχανικό πλήκτρο για την επικοινωνία με τους επισκέπτες, ένα για κλήση και για το ξεκλείδωμα της πόρτας, καθώς και πλάγια πλήκτρα για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου.

3 Ετή εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλη την νέα σειρά θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec

θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec μπουτονιέρα inox

θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec μπουτονιέρες

 

θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec

         θυροτηλεόραση έγχρωμη Artec monitor wifi με χειρισμό μέσω application

Η έγχρωμη μπουτονιέρα 3 κουδουνιών DT-607/ID/S3, διαθέτει ποιοτική κατασκευή ZINC ALLOY και ενσωματώνει ευρυγώνια κάμερα CCD 500TVL 170°. Η μπουτονιέρα παρέχει τη δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και καταγραφής σε συνδυασμό με το μόνιτορ DT47MG, ενσωματώνει card reader για έως 320 κάρτες χρηστών και μπορεί να δεχτεί μέχρι 4 μόνιτορ. Επιπλέον, διαθέτει IR LED για λήψη εικόνας στο σκοτάδι, μία έξοδο κυπρί, σκέπαστρο προστασίας και φωτεινές ενδείξεις για το κλείδωμα της πόρτας και τις κλήσεις. Αντίστοιχα η έγχρωμη μπουτονιέρα DMR21/ID/S4 είναι κατασκευασμένη από INOX, διαθέτει ευρυγώνια κάμερα CCD 650 TVL 105°, ενσωματωμένο καρταναγνώστη για RF κάρτες (έως 320 χρήστες) και οπτικές ή φωνητικές ενδείξεις κατάστασης (πόρτα ανοιχτή, έναρξη/τέλος ομιλίας, κλπ.). Η μπουτονιέρα διαθέτει IR LED για να βλέπει ακόμα και σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό. Μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 128 διαμερίσματα και παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής του access module με TFT module, πληκτρολόγιο ή module information. Η αλλαγή των ονομάτων στα κουδούνια πραγματοποιείται πολύ εύκολα. Οι διαστάσεις της μπουτονιέρας είναι 31.5×13.3cm, ενώ του κουτιού εντοιχισμού 31×11.5x5cm.

 

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ARTEC               ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ARTEC

Το PC6A είναι μία μονάδα τροφοδοσίας 24V DC/1.5A , η οποία έχει σχεδιαστεί για τα συστήματα θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων. Μπορεί να δεχτεί έως 6 μόνιτορ και προστατεύει από βραχυκύκλωμα, ακόμα και υπέρταση. Ο διακλαδωτής DBC4A1 , τοποθετείται σε περίπτωση που θέλουμε να τοποθετήσουμε περισσότερα μόνιτορ σε μία εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελεγκτής 4 εισόδων (για εξωτερικά μόνιτορ) ή ως ελεγκτής 4 εξόδων (για μόνιτορ εσωτερικής χρήσης). Διαθέτει ξεχωριστή προστασία απομόνωσης, χωρίς να επηρεάζει άλλες συσκευές στο σύστημα διαύλου και παρέχει ένδειξη σε περίπτωση βραχυκυκλώματος. Η μονάδα DT-GSM έχει σχεδιαστεί για τα συστήματα δύο καλωδίων και την εκτροπή κλήσεων στο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Χάρη στη μονάδα DT-GSM, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τους επισκέπτες μέσω κινητού τηλεφώνου, ακόμα και να πραγματοποιήσει λειτουργίες κλειδώματος/ ξεκλειδώματος κ.ά. Κατά τη ρύθμιση της λειτουργίας εκτροπής, ο σταθμός καλεί πρώτα το GSM και στη συνέχεια μεταβιβάζει στον αριθμό τηλεφώνου που έχουμε ορίσει (μπορούν να ρυθμιστούν μέχρι 3 αριθμοί τηλεφώνου). Στην σειρά θα βρούμε και το ρελέ DT-RLC , το οποίο διαθέτει ρυθμιζόμενη έξοδο χρονισμού ξεκλειδώματος ή εξόδου χρονισμού ελέγχου φωτισμού, δίνοντας με άλλα λόγια τη δυνατότητα να ανοίξουν οι κλειδαριές μίας πόρτας ή τα φώτα ελέγχου.

Κλείνοντας, στη νέα γκάμα artec σύστημα θυροτηλεόραση έγχρωμη δύο καλωδίων, θα συναντήσουμε και ποικιλία από πλαγιομετωπικά με στιβαρή κατασκευή και άψογο φινίρισμα, όπως το ARP3 το οποίο είναι συμβατό με όλες τις μπουτονιέρες της σειράς DMR21 και το πλαίσιο ARPL1 για τη μετατροπή του τρόπου τοποθέτησης των μπουτονιέρων DT- 603F / DT-603DF από χωνευτή σε επίτοιχη .

σελίδα αντιπροσώπου/εισαγωγέα : https://www.artion-sec.gr/thirotileorasi/

Online Προσφορά Συστήματος Θυροτηλεόρασης

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Θυροτηλεόρασης
Περιφερειακά Θυροτηλεόρασης
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty