ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Panasonic

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ PANASONIC

Σε εμάς θα βρείτε τηλεφωνικά κέντρα & τηλεφωνικές συσκευές ,fax κ.α μέσα απο μία μεγάλη γκάμα προιόντων της κυρίαρχης κατασκευάστριας στο χώρο αυτό Panasonic,για μικρές,μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις όπως και τηλεπικοινωνιακά συστήματα για ξενοδοχειακές εφαρμογές αυξάνοντας έτσι τη λειτουργικότητα & την ευελιξία των σας επικοινωνιακών αναγκών αλλα και την ευκολία διαχείρηση του πελατολογίου της επιχείρησή σας  μέσα απο συστήματα προηγμένης τεχνολογίας και αμέτρητων ψηφιακών ευκολιών !

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σειρά Pure IP & Hybrid solutions


 • Έξυπνα ΙΡ Τηλεφωνικά Κέντρα σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μαζί και να μεγαλώνετε μαζί καθώς αναπτύσεται η επιχείρηση σας.
 • Εξοικονόμηση κόστους με χρήση των υφιστάμενων πόρων, στο κόστος επικοινωνίας, στο κόστος δικτύωσης, στην αρχική επένδυση αλλά και κατά την επέκταση.
 • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών με το Σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου, ειδοποίηση μέσω e-mail, επικοινωνία σε απομακρυσμένο εσωτερικό και mobile extension.
 • Ενσωματωμένες λειτουργίες φωνητικών μηνυμάτων & προαπάντηση (OGM,DISA, A.A.,V.M) και Call Center,στοιχεία που προσδίδουν σην επιχείρησή σας μια ανεπτυγμένη εταιρική ταυτότητα και ένα σοβαρό επαγγελματικό προφίλ προς τους πελάτες σας.
 • Χρήση IP Softphones και σουίτας εφαρμογών Communication Assistant.

Σειρές Analog & Digital solutions


Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο ΚΧ-TDA100D

Αποτελεί ιδανική λύση για κάθε είδους επιχείρηση που αναζητά μια αξιόπιστη λύση.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της απλής παραδοσιακής τηλεφωνίας με τα αυτά της σύγχρονης τηλεφωνίας ΙΡ, το Ψηφιακό σύστημα ΚΧ-TDA100D, παρέχει τις λειτουργίες και την ευελιξία για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών της εταιρίας σας για το παρόν και μέλλον

Ενσωματώνοντας μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων λειτουργιών σε ένα οικονομικό πακέτο, το KX-TDA100D με δυνατότητες ΙΡ σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για την βελτίωση των επικοινωνιών της επιχείρησης σας. Ασύρματες λύσεις σας δίνουν την ελευθερία να απαντάτε σε σημαντικές κλήσεις όταν είσαστε εκτός γραφείου ή όταν μετακινήστε εντός της εταιρίας, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες Call Center επιτρέπουν εύκολη διανομή κλήσεων, τη διαχείριση κλήσεων και τον έλεγχο της εσωτερικής χρήσης του συστήματος, βελτιώνοντας την απόδοση της επικοινωνίας και επιτρέποντας σας να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

Προηγμένο Υβριδικό Τηλεφωνικό Σύστημα
Ιδανικό για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις με βασικές ανάγκες τηλεπικοινωνίας και όχι μόνο.


Αναλογικό Τηλεφωνικό κέντρο Panasonic KX-TEA308 ιδανικό μέχρι 8 χρήστες.

Το Panasonic KX-TEΑ308 Τηλεφωνικό Σύστημα έχει μια πλούσια σειρά από χαρακτηριστικά, και είναι εξοπλισμένο με κάρτα για τρεις εξωτερικές γραμμές και 8 εσωτερικά τηλέφωνα. Το KX-TEΑ308 Τηλεφωνικό Σύστημα μπορεί να δεχτεί απλές τηλεφωνικές συσκευές, ασύρματες κ.λ.π καθώς επίσης και αποκλειστικές τηλεφωνικές συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν τις λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου στο μέγιστο. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συσκευής ανάμεσα σε κάποια μοντέλα, την  KX-T7730, KX-T7750, KX-T7740 καθώς και τα ακουστικά κεφαλής KX-T7090.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Τηλεφωνικού Συστήματος είναι : Αυτόματη αναγνώριση fax, Αυτόματη εισαγωγή παύσης, Προώθηση Κλήσεων, Αναμονή Κλήσης, Μεταφορά γραμμής, Ειδοποίηση δεύτερης γραμμής, Συνδιάσκεψη, Ασφάλεια γραμμής, Προηχογραφημένα μηνύματα υποδοχής, Διακριτικός ήχος κουδουνισμού συσκευής, Άνοιγμα θύρας, Επανάκληση τελευταίου αριθμού, Ενδοεπικοινωνία, Μουσική στην Αναμονή, Φραγές Κλήσεων, 80 Μνήμες Συστήματος, Παλμικό/Τονικό με δυνατότητα εναλλαγής

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ

Online Προσφορά Τηλεφωνικού Κέντρου


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Τηλεφωνικό κέντρο / Περιφερειακά
Περιφερειακά Τηλεφωνικού Κέντρου
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty