INIM SMARTLIVING hybrid σύστημα συναγερμού

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΙΝΙΜ (MADE IN ITALY)

Η INIM είναι κορυφαία ιταλική εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας με εντυπωσιακό design και απαράμιλλη κατασκευή. Είναι το μοναδικό σύστημα 6ης γενιάς και το μόνο που καλύπτει πλήρως όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα συστήματα ασφαλείας και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα πολύ απλοποιημένο,εύχρηστο και πρακτικό περιβάλλον πληκτρολογίου για τον καθημερινό οικιακό ή επαγγελματικό χρήστη. Όλη την ανανεωμένη γκάμα συστημάτων συναγερμού της Ιταλικής Inim  μπορείτε να τη βρείτε στην keep me Safe !

Τα συστήματα INIM διακρίνονται για την επεκτασιμότητα τους καθώς και για τη δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού τους. Με τη διαδικασία αυτόματης ανίχνευσης της αντίστασης των ραντάρ μπορούμε να ξέρουμε κατά την εγκατάσταση εάν το καλώδιο που συνδέουμε το ραντάρ είναι σε καλή κατάσταση ή εάν έχει πρόβλημα. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το σύστημα θα λειτουργεί άψογα σε όλες τις συνθήκες ειδικά σε περιπτώσεις που έχουμε προ εγκατεστημένα καλώδια μέσα σε τοίχους ή παλιές καλωδιώσεις. Με τις ασύρματες επεκτάσεις και τα ειδικά κλειδιά-μπρελόκ (proximity) μπορούμε να παραχωρήσουμε πρόσβαση σε άτομα που δυσκολεύονται να πληκτρολογήσουν (παιδιά, ηλικιωμένοι), ενώ με το αμφίδρομο τηλεχειριστήριο μπορούμε να δημιουργήσουμε ασύρματο button πανικού που θα ειδοποιεί εμάς ή την αστυνομία μέσω τηλεφώνου ή κάποιου Κ.Λ.Σ. και αθόρυβα σε περίπτωση ανάγκης. Με την IP επέκταση μπορούμε να χειριστούμε το σύστημα απ’ οπουδήποτε στον κόσμο.

Τέλος τα συστήματα INIM μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικά partition κάνοντας έτσι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε έναν πίνακα για 5 διαφορετικά σπίτια ή εταιρίες, και κάθε ένα από αυτά να έχει τους δικούς του κωδικούς, πληκτρολόγια & τα υπόλοιπα περιφερειακά του. Από τον έλεγχο των ζωνών, των συμβάντων, των προγραμματισμένων σεναρίων που διαθέτει μέχρι και στις δυνατότητες επέκτασης του, ο inim βρίσκεται στη κορυφή όλων των συστημάτων που κυκλοφορούν. Από 5 ζώνες μέχρι και 100, από ενσύρματη και ασύρματη εγκατάσταση, για την ασφάλεια στο σπίτι, το γραφείο, ή το εργοστάσιο, ο ΙΝΙΜ έχει να προσφέρει λύσεις με μια πληθώρα από περιφερειακά όπως πληκτρολόγια Lcd & touch screen μέχρι proximity key cards και τηλεχειριστήρια.Επίσης το σύστημα smartliving μπορεί να μετατραπεί σε υβριδικό (ενσύρματο & ασύρματο) με κάποιες έξτρα προσθήκες και επεκτάσεις άλλα και πλήθους ασυρμάτων περιφερειακών από την γκάμα της INIM στα 868 Μhz.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ


Οι κεντρικοί πίνακες INIM είναι διαθέσιμοι σε 3 διαφορετικές σε χωρητικότητα εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Smartliving 515

Με 5 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 15 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και μέσω των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 30 ζώνες.

Smartliving 1050L

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 50 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και μέσω των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 100 ζώνες.

Smartliving 10100L

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν εώς και 100 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 200 ζώνες

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ


ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ-ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ INIM


ΣΕΙΡΗΝΕΣ


ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΙΝΙΜ 

σε 6 διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με την εγκατάσταση:

 • IVY-BF Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος.Kύκλωμα αντιαφρού και δυνατότητα σύνδεσης στο Bus των πινάκων συναγερμού ΙΝΙΜ
 • IVY-B Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος. Σύνδεση στο bus των πινάκων της INIM
 • IVY-FM Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος.Επιχρωμιωμένο, εξωτερικό κάλυμμα.Προστασία αντι-αφρού.
 • IVY-M Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος.Επιχρωμιωμένο κάλυμμα. Ακουστική ισχύς 103dB στα 3μ.
 • IVY-F Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος. Προστασία αντι-αφρού.Ακουστική ισχύς 103dB στα 3μ.
 • IVY Αυτόνομη, σειρήνα με Flash πορτοκαλί χρώματος. Ακουστική ισχύς 103dB στα 3μ.
 • HEDERA Ασύρματη αυτόνομη σειρήνα με FLASH για πίνακες INIM.
  Δυνατότητα επικοινωνίας με τους δέκτες Air2-BS-200. Συχνότητα λειτουργίας 868 Mhz. Ακουστική ισχύς 103dB στο 1μ. Polycarbonate κουτί και εσωτερικό κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Tamper στο καπάκι και τη βάση. Είσοδος για οπτική ή ηχητική ένδειξη της κατάστασης του συναγερμού. Προγραμματισμός παραμέτρων μέσω λογισμικού Smartleague & ένδειξη με Led. Διαθέτει tamper προστασίας από άνοιγμα και αποξήλωση. Διατίθεται με μπαταρία ER34615M .
  Μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας: 4 χρόνια. Διαστάσεις: 288 x 207 x 106 mm. Βάρος: 2.3 Κgr

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Ασφαλείας


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα ασφαλείας / Περιφερειακά
Περιφερειακά συναγερμού

Παγίδες ( για πόρτες – παράθυρα)

(σε περίπτωση 2 ή παραπάνω εισόδων στο χώρο)

εξωτερικού χώρου

(μπάρες φωτοκύτταρων)

Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty