DAHUA CCTV

Η DAHUA είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες στον τομέα του CCTV & διαθέτει κάμερες και καταγραφικά με τεχνολογία αιχμής, υπέρ-υψηλής ανάλυσης και ποιότητας

                        

Η τεχνολογία High Definition Composite Video Interface (HDCVI), που παρουσιάστηκε από την Dahua το Νοέμβριο του 2012, είναι ένα πρότυπο μεταφοράς αναλογικού βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω ομοαξονικού καλωδίου, που επιτρέπει την μετάδοση του HD σήματος σε μεγάλες αποστάσεις με χαμηλό κόστος, καλύπτοντας τις απαιτήσεις μεγάλων και πολύπλοκων εγκαταστάσεων. Η έκδοση 3.0 του HDCVI είναι η τελευταία εξέλιξη από την Dahua, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια κατασκευάζει επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας και επιτήρησης. Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη λύσεων για την βελτίωση της δημόσιας ασφάλειας.

         

Η εξέλιξη του HDCVI της Dahua

Τo HDCVI έκανε την πρώτη εμφάνιση το 2012 και η Dahua παρουσίασε την πρώτη γενιά προϊόντων HDCVI το 2013. Το 2014 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά καμερών και υβριδικών ομοαξονικών DVR, μαζί με το HD-over-coax 2.0. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2015 η Dahua είχε αυξήσει τις αποστάσεις μετάδοσης, είχε αναβαθμίσει την ομοαξονική εκπομπή, και διέθετε εισαγωγικές λύσεις ανάλυσης 1080p. Τo HDCVI έχει σχεδιαστεί ως ένα ανοικτό σύστημα, και η Dahua έχει μοιραστεί ευρέως τις τεχνικές πληροφορίες και τα σχετικά πρωτόκολλα ώστε να ενθαρρυνθεί η ευρεία χρήση του από τρίτους κατασκευαστές. Από το επίσημο λανσάρισμα του το 2013 περισσότεροι από 200 συνεργάτες από όλο τον κόσμο έχουν ενταχθεί στην HDCVI Academy της Dahua, με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξη του HD. Τα chipset της Dahua μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα εξαρτήματα, όπως πομποδέκτες οπτικών ινών, διανομείς, matrix, πέρα από τις κάμερες HDCVI και τους ψηφιακούς εγγραφείς βίντεο.

Το HDCVI 3.0 είναι συμβατό και με τις πέντε βασικές τεχνολογίες της αγοράς επιτήρησης βίντεο: απλά αναλογικά συστήματα, IP, HDCVI, HDTVI και AHD. Η βιομηχανία έχει προχωρήσει από το hybrid στο tribrid, ενώ μία τεχνολογία αποκαλείται quad-brid. Υπό αυτό το πνεύμα, το HDCVI είναι penta-brid ή full-brid.

Τα πλεονεκτήματα του HDCVI της Dahua

Σε σύγκριση με άλλα αναλογικά συστήματα, ένα μεγάλο πλεονέκτημα του HDCVI είναι η απόσταση μετάδοσης. Το σήμα μπορεί να μεταδοθεί σε απόσταση έως 1.200 μέτρα, ανάλογα με το καλώδιο που επιλέγεται, ενώ χαρακτηρίζεται από το χαμηλό ποσοστό παραμόρφωσης. Συγκεκριμένα, ομοαξονικό καλώδιο RG59 παρέχει δυνατότητα μετάδοσης έως 800 μέτρα, ενώ το RG6 μεταδίδει το σήμα σε απόσταση έως 1200 μέτρων. Η απόσταση μετάδοσης επηρεάζεται επίσης από τα βύσματα που θα χρησιμοποιηθούν, αλλά και από την διαδικασία συγκόλλησης.

Το HDCVI όχι μόνο καθιστά δυνατή την μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά και την απλή εγκατάσταση, με την απουσία της πολυπλοκότητας των συστημάτων IP. Προσφέρει μετάδοση πραγματικού χρόνου χωρίς καθυστέρηση σήματος, ενώ δεν υπάρχει και ανάγκη διαδικασίας συμπίεσης. Με αυτό τον τρόπο μεταδίδονται ζωηρές εικόνες με την ποιότητα του πρωτότυπου.

Η μετάβαση στο HDCVI από υφιστάμενες αναλογικές υποδομές είναι απρόσκοπτη και χωρίς έξοδα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον ομοαξονικό καλώδιο για τη μεταφορά των σημάτων βίντεο, ήχου και ελέγχου. Οι απαιτήσεις του συστήματος είναι αρκετά ανεκτικές, αφού δίνουν τη δυνατότητα χρήσης καλωδίου και συνδέσμων χαμηλότερης ποιότητας, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης αθωράκιστου καλωδίου UTP.

Το HDCVI δεν υποφέρει από τους κινδύνους της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως τα συστήματα IP, που απαιτούν επιπρόσθετη δικτυακή προστασία, αφού μπορεί να συνδέονται ή να υπάρχει πρόσβαση σε αυτά από το internet. Οι ασφαλείς φυσικές συνδέσεις μεταξύ των καμερών, των DVR και άλλων στοιχείων του συστήματος απομακρύνουν την πιθανότητα hacking ή άλλες κυβερνοαπειλές στα συστήματα HDCVI.

Τα τρία βασικά πλεονεκτήματα του HDCVI 3.0

Συμβατότητα. Η νέα τεχνολογία HDCVI 3.0 είναι συμβατή με οποιαδήποτε από τις πέντε βασικές τεχνολογίες που είναι σήμερα διαθέσιμες στην αγορά του βίντεο, και μπορεί να ενοποιήσει πολλαπλές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο σύστημα. Είναι συμβατή προς τα πίσω με τα υφιστάμενα συστήματα αναλογικών προτύπων απλής ευκρίνειας, καθώς και με συστήματα που υποστηρίζουν σήμα που προέρχεται από κάμερες IP. Επιπρόσθετα το HDCVI 3.0 είναι συμβατό με τις ανταγωνιστικές τεχνολογίες HD πάνω από ομοαξονικό καλώδιο (HD-over-coax) HDTVI και Analog HD (AHD). Οι ψηφιακές συσκευές εγγραφής DVR που χρησιμοποιούν το HDCVI 3.0 εξυπηρετούν και σημείο πρόσβασης (access point) για πολλαπλές υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ σχεδιάζεται η ενσωμάτωση με εξωτερικούς παθητικούς αισθητήρες υπερύθρων (IR), ανιχνευτές καπνού και συναγερμούς. Το σύστημα συνδυάζει το βίντεο, τον ήχο, τα σήματα ελέγχου και τροφοδοσίας σε ένα καλώδιο, που μπορεί να είναι είτε ομοαξονικό, είτε UTP, ενώ υπό ανάπτυξη βρίσκεται και η ασύρματη μετάδοση. Η συμμόρφωση ONVIF Profile S επιτρέπει την ενσωμάτωση τρίτων μερών με άλλους δικτυακούς καταγραφείς βίντεο (NVR), και με λογισμικό διαχείρισης βίντεο (VMS).

 

 

Ultra HD. Το HDCVI 3.0 είναι η πρώτη τεχνολογία που φέρνει την ανάλυση 8 megapixel – UHD/4K σε ένα σύστημα που χρησιμοποιεί ομοαξονική καλωδίωση. Προσφέρει επίσης δυνατότητες νυχτερινής όρασης Starlight σε ανάλυση 2 megapixel με φωτεινότητα 0.008 lux, καθώς και ευρεία δυναμική περιοχή (WDR) 120 dB. Η συμβατότητα με το πρότυπο συμπίεσης βίντεο H.265 (HEVC) βρίσκεται σε εξέλιξη. Η HDCVI 3.0 φέρνει μία πραγματική end-to-end εμπειρία UHD με την υφιστάμενη ομοαξονική καλωδίωση.

Νοημοσύνη. Ένα ομοαξονικό σύστημα βίντεο μπορεί να είναι επίσης και έξυπνο. Το HDCVI 3.0 προσφέρει έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως αναγνώριση προσώπων, έξυπνο tracking, μέτρηση ατόμων, χαρτογράφηση θερμότητας, και προσαρμογή έξυπνης σκηνής (smart scene adaption). Ανάμεσα στις άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το σύστημα, είναι η εισβολή, το εικονικό tripwire, η απώλεια αντικειμένου, το εγκαταλελειμμένο αντικείμενο και η αλλαγή σκηνής. Στις δυνατότητες του HDCVI 3.0 περιλαμβάνεται επίσης το ξεθάμπωμα και ο συναγερμός υπέρτασης.

Επιλέξτε Dahua Starlight κάμερες.  Δείτε έγχρωμα πλεόν και στο απόλυτο σκοτάδι σε υψηλές  αναλύσεις !!!

Γιατί StarLight ?


Το πόσο ασφαλές είναι ένα σύστημα CCTV έχει να κάνει με το πόσες πληροφορίες μπορεί να προσφέρει στο recorded file. Με τις Dahua StarLight κάμερες παίρνουμε ακόμη και έγχρωμες καταγραφές σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα, διαθέτοντας έτσι περισσότερες σημαντικές πληροφορίες.

Oι StarLight προσλαμβάνουν περισσότερο φως, οπότε αποδίδουν καλύτερα οποιαδήποτε εικόνα από τις standard κάμερες, είτε η εικόνα είναι έγχρωμη, είτε είναι ασπρόμαυρη.

Το γεγονός οτι η απεικόνιση παραμένει έγχρωμη, όταν οι κοινές κάμερες αποδίδουν ασπρόμαυρο, μας δίνει εικόνα κοντινότερη σε αυτή που μπορεί να αντιληφθεί και να «διαβάσει» ο άνθρωπος, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Παρακολούθησης


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Παρακολούθησης / Κάμερες
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty