ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας. *Τα έξοδα μεταφοράς & η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη*

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο λογαριασμός είναι στην τράπεζα Πειραιώς και η κατάθεση μπορεί να γίνει και με ηλεκτρονική κατάθεση μέσω e-banking ή με απλή τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό *Τράπεζας Πειραιώς*.O αριθμός λογαριασμού και το iban της εταιρείας θα εμφανιστούν εφόσον επιλέξετε το βήμα ”πληρωμή με τραπεζική κατάθεση”

Παρακαλούμε μετά την κατάθεση να μας αποστέλλετε την απόδειξη κατάθεσης (καταθετήριο)  με e mail στο : *info@keepmesafe.gr* ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ώστε να προχωρήσουμε την παραγγελία σας.

Για τη διασφάλιση των στοιχείων σας το www.keepmesafe.gr χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL 256 bit, την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία που χρησιμοποιείται διεθνώς σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι, κατά την διάρκεια της παραγγελίας και όσο διακινούνται ευαίσθητα στοιχεία, τα δεδομένα κρυπτογραφούνται ώστε να μην υπάρχει περίπτωση υποκλοπής.
Για να επιβεβαιώσετε ότι η σελίδα όπου εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλής, ελέγξτε ότι η διεύθυνση URL ξεκινάει με “https”. Επίσης αναζητήστε το εικονίδιο με το λουκέτο κάτω δεξιά στο παράθυρο του browser ή μέσα στη γραμμή διεύθυνσης (ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε).

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty