HIKVISION CCTV

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ HIKVISION

To πλέον πρόσφατο πρότυπο HIKVISION CCTV είναι το HDTVI, δημιουργημένο από κατασκευαστές ολοκληρωμένων στις ΗΠΑ, και ανοικτό για όλους τους κατασκευαστές CCTV. Η Hikvsion, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής CCTV στον κόσμο (independent IMS reports), έχοντας βαρύνουσα άποψη στη βιομηχανία του CCTV και πιστεύοντας στις ανοικτές τεχνολογίες, δημιούργησε τη νέα σειρά προϊόντων TURBO HD, υιοθετώντας το πρότυπο HDTVI από την αρχή. Αυτό έδωσε τεράστια ώθηση στην αγορά και ήδη 100 άλλοι κατασκευαστές CCTV ακολουθούν και αυτοί το HDTVI, σαν το παγκόσμιο ανοικτό πρότυπο για την μετάδοση σήματος υψηλής ανάλυσης, κατασκευάζοντας συμβατά προϊόντα (κάμερες, καταγραφικά).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέες κάμερες και καταγραφικά Turbo-HD (HDTVI) της Hikvision


Τα βασικά χαρακτηριστικά της HDTVI τεxνολογίας που παρέχουν τα συστήματα της Hikvision είναι τα εξής:

 • Video HD πραγματικού χρόνου σε αναλύσεις 720p& 1080p, ενώ άρχισαν να διατίθενται αναλύσεις 3MP (παγκόσμια πρωτιά της HIKVISION) και σύντομα 5MP.
 • Χρησιμοποιεί τα ίδια ομοαξονικά καλώδια και ακροδέκτες BNC με τα αναλογικά συστήματα, κάνοντας εφικτή την εύκολη αναβάθμισή τους, με την αντικατάσταση μόνο του καταγραφικού και όσων από τις αναλογικές κάμερες χρειάζεται να αναβαθμιστούν σε HD.
 • Μετάδοση σήματος κάμερας, μέσω ομοαξονικού καλωδίου, σε αποστάσεις ως και 500m με τα καταγραφικά πρώτης γενεάς της HIKVISION CCTV και ως 1200m στα καταγραφικά TURBO HD 3.0 (οι αποστάσεις καλωδίωσης εξαρτώνται από την ανάλυση της κάμερας, τον τύπο και την ποιότητα του καλωδίου καθώς και από την εγκατάσταση).
 • Λειτουργεί και σε καλώδια mini-RG59 / microcoaxial.
 • Μετάδοση σήματος κάμερας, μέσω καλωδίου UTP / twisted pair με χρήση ειδικών balun χαμηλού κόστους, σε αποστάσεις ως 200m με τα καταγραφικά πρώτης γενεάς της HIKVISION CCTV και ως 400m στα καταγραφικά TURBO HD 3.0.
 • Υψηλή αξιοπιστία και ανεκτικότητα σε παρεμβολές.
 • Δυνατότητα χρησιμοποίησης υπαρχουσών αναλογικών καμερών ή και προσθήκης IP καμερών σε μια εγκατάσταση.
 • Ίδια πρακτική εγκατάστασης και ευκολία χρήσης με τις αναλογικές κάμερες και τα καταγραφικά, χωρίς να απαιτούνται νέες ειδικές γνώσεις. 
 • Ο χειρισμός γίνεται από την ίδια τη συσκευή του καταγραφικού,με mouse, τοπικά μέσω intranet δικτύου αλλα και απομακρυσμένα μέσω του διαδικτύου απο τις διαθέσιμες εφαρμογές  i VMS 4500 (για smartphone) και μέσω Browser ή ειδικού λειτουργικού προγράμματος (για PC) οπου υιοθετείται η πρόσβαση μέσω του CLOUD server της Hikvision, απαλλάσοντας τον εκάστοτε πελάτη απο περιττές χρεώσεις των παρόχων διαδικτύου για static IP .Φυσικά η Παρέχεται παρέχει εναλλακτικά μία free DDNS για κάθε συσκευή ωστε να έχουμε πολλαπλές επιλογές απομακρυσμένης σύνδεσης με τις συσκευές.Τέλος δε θα έλειπε η έξοδος για ptz κάμερες & η είσοδος για ptz keyboard , υποστηρίζοντας  τα περισσότερα πρωτόκολλα κινητών καμερών.

Σειρές αναλυτικά σταθερών καμερών HDTVI


Σειρά C0T: Οι οικονομικότερες κάμερες 720p, χωρίς OSD menu, για εφαρμογές χαμηλού προϋπολογισμού.
Σειρά C2T: Η αμέσως επόμενη σειρά καμερών 720p, χωρίς OSD menu, αλλά με καλύτερες επιδόσεις από τη σειρά C0T, για την κάλυψη χώρων που δεν χρειάζονται ανάλυση 1080p ή όταν θέλουμε μικρότερα αρχεία καταγραφής στους δίσκους των καταγραφικών.
Νέα Σειρά D0T: Οι οικονομικότερες κάμερες 1080p, χωρίς OSD menu, για εφαρμογές χαμηλού προϋπολογισμού.
Σειρά D1T: Σειρά καμερών 1080p με OSD menu Up The Coax (UTC), που είναι κατάλληλες για τις περισσότερες εφαρμογές.
Νέα Σειρά D7T: Premium σειρά καμερών 1080p με πολύ καλές επιδόσεις και χαρακτηριστικά, όπως 120
db WDR, υπέρυθρο φωτισμό EXIR, OSD menu Up The Coax (UTC) και motorized φακούς στα μοντέλα μεταβλητής εστίασης.
Σειρά D5T: Επαγγελματική σειρά υβριδικών καμερών 1080p με κορυφαίες επιδόσεις και χαρακτηριστικά, όπως υψηλότερη ευαισθησία (low light), 120 db WDR, ψηφιακή μείωση θορύβου 3 διαστάσεων (3D DNR), OSD menu Up The Coax (UTC) και πρόσθετη κοινή αναλογική έξοδο CVBS (composite video), η οποία τις επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν και σαν κοινές αναλογικές κάμερες.
Σειρά D9T: Νέα σειρά high end επαγγελματικών υβριδικών καμερών 1080p, με παρόμοια ή ανώτερα χαρακτηριστικά από τη σειρά D5T.
Νέα Σειρά F1T: Οι οικονομικότερες κάμερες 3MP, με OSD menu Up The Coax (UTC), που είναι κατάλληλες για τις περισσότερες εφαρμογές.
Νέα Σειρά F7T: Premium σειρά καμερών 3MP, με πολύ καλές επιδόσεις και χαρακτηριστικά, όπως 120 db WDR, υπέρυθρο φωτισμό EXIR, OSD menu Up The Coax (UTC) και motorized φακούς στα μοντέλα μεταβλητής εστίασης.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Παρακολούθησης


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Παρακολούθησης / Κάμερες
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty