TVT CCTV

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ TVT

Tα καταγραφικά  TVT είναι βασισμένα στο λειτουργικό σύστημα Linux προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα και αξιοπιστία. Το πρωτόκολλο συμπίεσης της TVT CCTV H-265 Dual Stream με Hardware Compression δίνοντας μεγαλύτερη διάρκεια εγγραφής, ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας με το μικρότερο bandwidth στη μετάδοση. Η απεικόνιση του καταγραφικού γίνεται μέσω VGA εξόδου υψηλής ανάλυσης ,composite video, έξοδο BNC αλλά και HDMI 1080p. Στο εσωτερικό των καταγραφικών μπορούν να φιλοξενηθούν σκληροί δίσκοι τύπου sata των 2ΤΒ έκαστος. Το Backup γίνεται με usb 2.0 είτε και με DVD για τις πιό exclusive εκδόσεις.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Nέα σειρά αυτόνομων Penta-brid καταγραφικών της TVT


Η TVT παρέχει πολλές εκδόσεις και μοντέλα τόσο σε DVR Quadbrid 4 τενολογιών (TVI / AHD / 960Η / ΙΡ)  όσο και σε NVR για IP κάμερες με χωρητικότητες 4,8,16 εώς 32 (plus+) κανάλια. Οι αναλύσεις ποικίλλουν ανάλογα με την έκδοση και ξεκινούν απο τα 720P σε High Definition αναλύσεις συνεχίζοντας με τη γενιά 1080p σε Full High Definition αναλύσεις.

 

 

 

Επίσης η νέα γενιά καταγραφικών της TVT μπορεί να συνδυαστεί με μία πληθώρα καμερών της γκάμας Dome,Bullet 1 ή & 4 τεχνολογιών ξεκινώντας απο το 1 και φθάνοντας ώς τα 8 Mega pixel  4Κ αναλύσεις !!!

H νεότερη επαγγελματική σειρά ψηφιακών  TVT καταγραφικών & καμερών έρχεται με H.265 κωδικοποίηση, ψηφιακό 5-υβριδικό καταγραφικό
Ανάλυση επιτήρησης 4CH *4Κ (AHD/TVI).
Καταγραφή και αναπαραγωγή 4Κ/6 fps , 5ΜΡ/20fps, 4MP/25fps, 1080p/25fps ή 960p/25fps.
Επίσης τα νέα αυτά καταγραφικά έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν, επιπλέον και & κάμερες ΙP ONVIF ανάλυσης 8MP στα 25fps ανάλογα με την έκδοση.

Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής


H αξιοπιστία της ανίχνευσης κίνησης του καταγραφικού έχει δοκιμαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα, γιατί σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εκτός από την περιοχή που υπάρχει επιλογή ρύθμισης και του όγκου. Διαθέτει εισόδους alarm και εξόδους πλήρως διαχειριζόμενες, δίνοντας την ευκαιρία  να δημιουργήσει αυτοματισμούς, oπως  να συνδέσει στον συναγερμό την απώλεια video έτσι ώστε σε περίπτωση βανδαλισμού να ειδοποιηθείτε προτού παραβιαστεί ο χώρος.  Ο χειρισμός γίνεται από την ίδια τη συσκευή του καταγραφικού,με mouse, τοπικά μέσω intranet δικτύου αλλά και απομακρυσμένα μέσω του διαδικτύου από τις διαθέσιμες εφαρμογές SuperlivePlus (για smartphone) και Autonat & CMS (για PC) οπού υιοθετείται η πρόσβαση μέσω του CLOUD server της TVT απαλλάσσοντας τον εκάστοτε πελάτη από περιττές χρεώσεις των παρόχων διαδικτύου για static IP .Φυσικά η TVT παρέχει εναλλακτικά μία free DDNS για κάθε συσκευή ώστε να έχουμε πολλαπλές επιλογές απομακρυσμένης σύνδεσης με τις συσκευές.Τέλος δε θα έλειπε η έξοδος για ptz κάμερες & η είσοδος για ptz keyboard, υποστηρίζοντας  τα περισσότερα πρωτόκολλα κινητών καμερών.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Παρακολούθησης


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Παρακολούθησης / Κάμερες
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty