ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CROW SERENITY

ΠΛΗΡΕΣ AΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ CROW SERENITY

Το μοντέλο Serenity της Ισραηλινής καταξιωμένης στο χώρο συστημάτων ασφαλείας εταιρείας Crow είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο, πλούσιο σε περιφερειακά και εξαιρετικά φιλικό στη χρήση, ασύρματο σύστημα συναγερμού. Διαθέτει πλήρη γκάμα ασύρματων περιφερειακών συσκευών αμφίδρομής επικοινωνίας και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη εγκατάσταση χωρίς την χρήση καλωδίων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΛΗΡΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ


Το μοντέλο Serenity της Ισραηλινής καταξιωμένης στο χώρο συστημάτων ασφαλείας εταιρείας Crow είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο, πλούσιο σε περιφερειακά και εξαιρετικά φιλικό στη χρήση, ασύρματο σύστημα συναγερμού. Διαθέτει πλήρη γκάμα ασύρματων περιφερειακών συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη εγκατάσταση χωρίς την χρήση καλωδίων.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ


Το μοντέλο Serenity της Ισραηλινής καταξιωμένης στο χώρο συστημάτων ασφαλείας εταιρείας Crow είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο, πλούσιο σε περιφερειακά και εξαιρετικά φιλικό στη χρήση, ασύρματο σύστημα συναγερμού. Διαθέτει πλήρη γκάμα ασύρματων περιφερειακών συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας και μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη εγκατάσταση χωρίς την χρήση καλωδίων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ


Η λίστα των περιφερειακών συσκευών με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί το Serenity είναι υπερπλήρης

Ανιχνευτής κίνησης (ραντάρ) νέας τεχνολογίας εξοικονόμησης τύπου pet, εξωτερική αυτόνομη σειρήνα, εσωτερική σειρήνα, LCD πληκτρολόγιο, μπουτόν χειρισμού, μπουτόν πανικού, ανιχνευτής κίνησης με κάμερα PIR, ανιχνευτής κίνησης οροφής, ανιχνευτές καπνού, ανιχνευτής πλημμύρας και φυσικά, μαγνητική επαφή, ανήκουν στην γκάμα των ασύρματων μονάδων της σειράς. Από ένα τόσο σύγχρονο σύστημα συναγερμού δεν θα μπορούσε να λείπει και η δυνατότητα πρόσβασης μέσω smartphone. Το Serenity όμως πάει ένα βήμα μπροστά την απομακρυσμένη επιτήρηση/διαχείριση, υποστηρίζοντας τεχνολογία Cloud και απλοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία σύνδεσης με smartphone, tablet  ή υπολογιστή!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Το σύστημα συναγερμού Serenity υποστηρίζει έως 32 ασύρματες περιφερειακές συσκευές. Από το σύνολο των 32 ζωνών, δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενσύρματες ζώνες. Η συχνότητα ασύρματης λειτουργίας του πίνακα είναι 868MHz. Με μόλις 3,5 εκατοστά πάχος, η κεντρική μονάδα ενσωματώνει πληκτρολόγιο αφής, αναγνώστη RFID,μεγάφωνο, μικρόφωνο και οθόνη LCD. Στη βασική έκδοση περιλαμβάνεται η σύνδεση USB και Ethernet, όπως και τηλεφωνητής PSTN για την αποστολή σημάτων σε ΚΛΣ ή την αποστολή ηχογραφημένων μηνυμάτων. Προαιρετικά, είναι διαθέσιμη και έκδοση με μονάδα GSM/GPRS. Τοποθετείται επίτοιχα, μέσω της αποσπώμενης βάσης, πάνω στην οποία πραγματοποιούνται οι συνδέσεις και στη συνέχεια έρχεται και κουμπώνει πάνω η κεντρική μονάδα

 • Μέχρι 32 ασύρματες ζώνες & 2 ενσύρματες ζώνες
 • Συχνότητα λειτουργίας 868Mhz & 915,6 Mhz
 • Υποστηρίζει μέχρι 4 υποσυστήματα
 • Ασύρματο πληκτρολόγιο γραφικού περιβάλλοντος (OLED) με αμφίδρομη επικοινωνία.
 • Ενσωματωμένος ασύρματος δέκτης αμφίδρομης επικοινωνίας
 • Πλήρη γκάμα ασύρματων περιφερειακών με αμφίδρομη επικοινωνία
 • Προαιρετική χρήση συστήματος επικοινωνίας μέσω δικτύων GSM/GPRS για αποστολή μηνυμάτων SMS ή σημάτων συναγερμού με CID σε κέντρο λήψης.
 • Δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού μέσω έξυπνων συσκευών ή υπολογιστή με την χρήση CROW CLOUD.
 • Ενσωματωμένος αναγνώστης RFID (proximity tag)
 • Προεγκατεστημένα φωνητικά μηνυμάτα και Voice Mενού
 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα απομακρυσμένης αμφίδρομης επικοινωνίας
 • Λειτουργίες Access Control και οικιακού αυτοματισμού
 • Εξωτερικό τροφοδοτικό
 • Σχεδίαση και συμμόρφωση σύμφωνα με προδιαγραφές EN50131 Grade 2

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CLOUD


Την υποστήριξη τεχνολογίας Cloud για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone, tablet και υπολογιστή, τη θεωρούμε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Serenity. Η εφαρμογή για φορητές συσκευές προσφέρει όπλιση/αφόπλιση συναγερμού, έλεγχο ζωνών, προβολή σφαλμάτων, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ζωνών, όπως και την προβολή εικόνας μέσω του ανιχνευτή PIR με την ενσωματωμένη κάμερα

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του πίνακα είναι η σταθερή και αξιόπιστη αμφίδρομη ασύρματη του λειτουργία, & επικοινωνία με τις περιφερειακές μονάδες στα 868MΗz, δίχως να απαιτείται καμία καλωδίωση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πολύ απλό μενού του, ελαχιστοποιούν το επίπεδο δυσκολίας για καθημερινή χρήση του Serenity από το χρήστη. 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Ασφαλείας


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα ασφαλείας / Περιφερειακά
Περιφερειακά συναγερμού

Παγίδες ( για πόρτες – παράθυρα)

(σε περίπτωση 2 ή παραπάνω εισόδων στο χώρο)

εξωτερικού χώρου

(μπάρες φωτοκύτταρων)

Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty