ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ BUS

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ BUS

Οι Θυροτηλεοράσεις αποτελούν τον διάδοχο των παραδοσιακών θυροτηλεφώνων που όλοι γνωρίζουμε ότι σαν τεχνολογία είναι πλέον παρωχημένη και με πολλά τεχνικά προβλήματα κατά καιρούς, και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για να ενισχύσουμε την ασφάλεια της κατοικίας ή της επιχείρησής μας.

Οι τιμές των θυροτηλεοράσεων σήμερα για να τοποθετήσουμε στην οικία ή την επιχείρησή μας πλέον είναι ιδιαίτερα προσιτές ιδίως όταν πρόκειται για συνολική εγκατάσταση σε ολόκληρη την οικοδομή ώστε να υποδιαιρεθούν τα κοστολόγια της εγκατάστασης & υλικών σε περισσότερα διαμερίσματα κι ενοίκους.

Έχουν δυνατότητα για οποιοδήποτε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορούν να τοποθετηθούν ειδικές μπουτονιέρες υψηλής ποιότητας & νέας τεχνολογίας BUS με ενσωματωμένη κάμερα νυχτερινής λήψης και υψηλής ευκρίνειας ή και έξτρα κάμερες στην είσοδο ή τους γύρω κοινόχρηστους χώρους ,καθώς επίσης και συνδυασμό μόνιτορ με θυροτηλέφωνα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιπροσθέτως οι μπουτονιέρες θυροτηλεοράσεων BUS μπορούν να ενσωματώσουν και τεχνολογία ελέγχου πρόσβασης (access control) με καρταναγώστες RFID.

Η Εξέλιξη στις θυροτηλεοράσεις είναι ραγδαία, όσον αφορά το design, άλλα και την τεχνολογία που ενσωματώνουν. Οι οθόνες στις θυροτηλεοράσεις είναι κυρίως TFT έγχρωμες με διαφορετικές κατα περίπτωση διαστάσεις οθόνης (4 , 7  ή και 10 ιντσών), πολύ λεπτές  και με μεγάλη ευκρίνεια αποτελώντας ένα στολίδι πλάι στην είσοδο του χώρου σας  και προσδίδοντάς σας πολλές ψηφιακές ευκολίες όπως λήψη φωτογραφιών και αποθήκευση του καλούντος στη μνήμη όπως ακόμη και σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή ώστε να ειδοποιηθείτε στο κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε και να ξέρετε ποιος σας ζητεί.

Μία επιπλέον καινοτόμα λειτουργία κάποιων νέων μοντέλων που μπορείτε να βρείτε στην γκάμα της εταιρείας μας είναι οι IP θυροτηλεοράσεις που μας δίνουν απίστευτες δυνατότητες παρακολούθησης μέσω του smartphone μας σε οποιαδήποτε άκρη της γής κι αν βρισκόμαστε!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ

Online Προσφορά Συστήματος Θυροτηλεόρασης


Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα πεδία ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον χώρο στον οποίο ενδιαφέρεστε να γίνει η εγκατάσταση, κι εμείς με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε, θα συντάξουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Σύντομα θα λάβετε μια γραπτή προσφορά από τεχνικό σύμβουλο της εταιρίας μας, στο email που θα δηλώσετε παρακάτω στη φόρμα προσφοράς, ή, εάν δεν έχετε προσωπικό email, θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Πληροφορίες σχετικά με τον χώρο εγκατάστασης
Πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Θυροτηλεόρασης
Περιφερειακά Θυροτηλεόρασης
Στοιχεία επικοινωνίας πελάτη
Please wait...

*Έχετε ΠΑΝΤΑ την επιλογή να μας καλέσετε στο 2310 910091 για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον τεχνικό / εγκαταστάτη της εταιρείας, ώστε να κάνει μια ΔΩΡΕΑΝ μελέτη στο χώρο σας.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty